Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБелемець, Тетяна Олександрівна2014-06-162014-06-162014Ющенко, Н. М. Розробка технології йогуртів, збагачених біологічно активними речовинами природного походження / Н. М. Ющенко, Т. О. Белемець // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, оліє жирової та молочної галузей : матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25–26 березня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 110–111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15182Проведено дослідження в доцільності використання у виробництві йогуртів меду лимонного дерева та плодів волоського горіху. Визначена можливість заміни у складі рецептур йогуртів 50% сухого знежиреного молока на концентрат сироваткових білків, що дозволить підвищити біологічну цінність продуктів. The conducted research into the feasibility of using in the production of yogurt, honey lemon tree and fruits of walnut. The possibility of changes in the lineup of recipes yogurt 50% of dry skim milk whey protein concentrate, which will allow increasing the biological value of the products.otherйогуртиволоський горіхлимонний медyoghurtswalnutlemon honeyкафедра технології молока і молочних продуктівРозробка технології йогуртів, збагачених біологічно активними речовинами природного походженняOther