Писарець, Ольга ПетрівнаІванушко, НаталіяДробот, Віра Іванівна2014-07-102014-07-102014Писарець, О. Кукурудзяне борошно як складова композиційної суміші для приготування хліба / О. Писарець, Н. Іванушко, В. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 167-168.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16057Для забезпечення належної якості хліба з композиційної суміші, що містить кукурудзяне борошно необхідно застосовувати певні технологічні заходи. Таким заходом може бути використання поліпшувача «Моле Гранум». To ensure the quality of bread from composite mixture containing corn flour is necessary to apply certain technological measures. This measure would be to use Organic "Mole Granum."uk-UKкомпозиційна сумішхлібкукурудзяне борошноcomposite mixturebreadcornflourкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКукурудзяне борошно як складова композиційної суміші для приготування хлібаOther