Кукурудзяне борошно як складова композиційної суміші для приготування хліба - Писарець, Ольга Петрівна; Іванушко, Наталія; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2014)
Для забезпечення належної якості хліба з композиційної суміші, що містить кукурудзяне борошно необхідно застосовувати певні технологічні заходи. Таким заходом може бути використання поліпшувача «Моле Гранум». To ensure the quality of bread from composite mixture containing corn flour is necessary to apply certain technological measures. This measure would be to use Organic "Mole Granum."
Keywords: композиційна суміш; хліб; кукурудзяне борошно; composite mixture; bread; cornflour; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів