Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів - Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шадура, Аліна Миколаївна (Шидловська, О. Б. Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів // О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко, А. М. Шадура // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 221-222., 2015)
Обґрунтовано доцільність використання порошку глоду при виробництві борошняних кондитерських виробів. The expediency of using the powder hawthorn in the production of flour confectionery products
Keywords: глід; боярышник; hawthorn; порошок; powder; кондитерські вироби; confectionery; кафедра готельно-ресторанної справи