Використання можливостей Excel на прикладі розроблення рецептур при вивченні дисципліни «Інформаційні технології в інженерних розрахунках» - Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна (My University, 2013)
Дана стаття присвячена методиці розв’язання задач розроблення нових рецептур та вибору рецептури із наданих варіантів за заданими параметрами шляхом математичного моделювання. This paper focuses on methods of solving problems develop new recipes and recipe selection of options granted under the given parameters by mathematical modeling.
Keywords: засіб Excel; математичне моделювання; рецептурні композиції; MS Excel; Excel tool; mathematical modeling; recipe compositions; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки