Влияние технического уровня сахарного завода на количество конденсатов - Штангеев, Константин Остапович; Сорокин, Анатолий Иванович (My University, 2021)
Показано, що кількість надлишкових конденсатів зменшується відповідно до досконалості теплової схемо цукрового заводу. Удосконалення технологічних та теплотехнічних процесів дозволяє практично вдвічі зменшити кількість надлишкових конденсатів і, відповідно, знизити водоспоживання та скидання стічних вод.

It is shown that the amount of excess condensates decreases in accordance with the perfection of the thermal scheme of the sugar factory. Improvement of technological and heat engineering processes allows to practically halve the amount of excess condensates and, accordingly, to reduce water consumption and wastewater discharge.
Keywords: надлишкові конденсати; споживання води; стічні води; excess condensate; water consumption; wastewater