Штангеев, Константин ОстаповичСорокин, Анатолий Иванович2025-01-072021Штангеєв, К. О. Влияние технического уровня сахарного завода на количество конденсатов / К. О. Штангеев, А. И. Сорокин. – Сахар. – 2021. – № 9. – С. 26–29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46397Показано, що кількість надлишкових конденсатів зменшується відповідно до досконалості теплової схемо цукрового заводу. Удосконалення технологічних та теплотехнічних процесів дозволяє практично вдвічі зменшити кількість надлишкових конденсатів і, відповідно, знизити водоспоживання та скидання стічних вод.It is shown that the amount of excess condensates decreases in accordance with the perfection of the thermal scheme of the sugar factory. Improvement of technological and heat engineering processes allows to practically halve the amount of excess condensates and, accordingly, to reduce water consumption and wastewater discharge.ruнадлишкові конденсатиспоживання водистічні водиexcess condensatewater consumptionwastewaterВлияние технического уровня сахарного завода на количество конденсатовArticle