Сірик, Аліна Олегівна2015-10-292015-10-292015Сірик, А. О. Шляхи підвищеннярівнябезпекипраці в готельно-есторанних комплексах / А. О. Сірик // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. / Національний університет харчових технологій; Міністерство освіти і науки України. – К. : НУХТ, 2015. – С. 262-264.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21758Розглянутікомплексні заходи та засоби для підвищеннярівня безпекивідвідувачів і персоналу готельно-ресторанних комплексів. Вони можуть підвищувати не тількибезпечність праці та відпочинку, а також і економічну ефективність роботи.uk-UKкафедра екології та екоменеджментубезпека праціпожежатравматизмбезопасность трудапожартравматизмsafetyfireaccidentsШляхи підвищення рівня безпеки праці в готельно-ресторанних комплексахThesis