Шляхи підвищення рівня безпеки праці в готельно-ресторанних комплексах - Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2015)
Розглянутікомплексні заходи та засоби для підвищеннярівня безпекивідвідувачів і персоналу готельно-ресторанних комплексів. Вони можуть підвищувати не тількибезпечність праці та відпочинку, а також і економічну ефективність роботи.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; безпека праці; пожежа; травматизм; безопасность труда; пожар; травматизм; safety; fire; accidents