Технологія збивних цукеркових мас легкого типу на агарі потребує удосконалення - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2020)
Охарактеризовано різні збивні цукеркові маси. Наведено вплив вологи сиропу на органолептичні і структурно-механічні показники цукеркової збивної маси. Обґрунтовано, що технологія з додаванням фруктової маси потребує удосконалення. Виробництво розглянуто як велику технологічну систему. Various whipped candy masses are characterized. The influence of syrup moisture on organoleptic and structural-mechanical parameters is given candy whipped mass. It is substantiated that the technology with the addition of fruit mass needs improvement. Production is considered as a large technological system.
Keywords: збивні цукеркові маси; вологість сиропу; фруктові маси; молочні маси; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів