Дорохович, Антонелла МиколаївнаДорохович, Вікторія ВіталіївнаКохан, Олена Олександрівна2021-06-092021-06-092020Дорохович, А. М. Технологія збивних цукеркових мас легкого типу на агарі потребує удосконалення / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, О. О. Кохан // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2020. – № 7. – С. 29–31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34366Охарактеризовано різні збивні цукеркові маси. Наведено вплив вологи сиропу на органолептичні і структурно-механічні показники цукеркової збивної маси. Обґрунтовано, що технологія з додаванням фруктової маси потребує удосконалення. Виробництво розглянуто як велику технологічну систему. Various whipped candy masses are characterized. The influence of syrup moisture on organoleptic and structural-mechanical parameters is given candy whipped mass. It is substantiated that the technology with the addition of fruit mass needs improvement. Production is considered as a large technological system.otherзбивні цукеркові масидраглеутворювачіагарвологість сиропуфруктові масимолочні масивелика технологічна системаwhipped candy massesgemstonesagarhumidity of syrupfruit massmilk masslarge technological systemкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівТехнологія збивних цукеркових мас легкого типу на агарі потребує удосконаленняArticle