The methodological approaches for competition assessment of the life and health insurance market - Arych, Mykhailo; Levon, Mariia (My University, 2020)
Міжнародна практика та досвід показують, що існує багато різних методологічних підходів до оцінки конкуренції на ринку страхування життя та медичного страхування. Крім того, це спричиняє багато непорозумінь та труднощів для інтерпретації результатів розрахунків. Наші підходи до методології дослідження представлені систематичним та критичним оглядом літератури щодо оцінки конкурентоспроможності ринку страхування життя та медичного страхування. The international practice and experience shows that there are many different methodological approaches for competition assessment of the life and health insurance market. Besides, it involves a lot of misunderstanding and difficulties for interpreting the results of calculations. Our research methodology approaches are represented of a systematic and critical literature review of competitiveness assessment of the life and health insurance market.
Keywords: страхування; життя; ринок; здоров’я; конкуренція; insurance; life; health; competition; кафедра фінансів