Чухлов, ЄвгенГавриш, Андрій ВолодимировичІщенко, Тетяна Іванівна2015-05-222015-05-222015Чухлов, Є. Збагачення рибної кулінарної продукції продуктами переробки обліпихи / Є. Чухлов, А. Гавриш, Т. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 3. - С. 436.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20618Науково та експериментально обґрунтована ефективна технологія рибної кулінарної продукції функціонального призначення.пюре з обліпихипюре из облепихиbuckthorn pureeрибна кулінарна продукціярыбная кулинарная продукцияfish culinary productsхарчова цінністьпищевая ценностьthe nutritional valueкафедра готельно-ресторанної справиЗбагачення рибної кулінарної продукції продуктами переробки обліпихиThesis