Збагачення рибної кулінарної продукції продуктами переробки обліпихи - Чухлов, Євген; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2015)
Науково та експериментально обґрунтована ефективна технологія рибної кулінарної продукції функціонального призначення.
Keywords: пюре з обліпихи; пюре из облепихи; buckthorn puree; рибна кулінарна продукція; рыбная кулинарная продукция; fish culinary products; харчова цінність; пищевая ценность; the nutritional value; кафедра готельно-ресторанної справи