Строй, ОлегРоманова, Зоряна Миколаївна2016-06-102016-06-102008Строй, О. І. Удосконалення й інтенсифікація процесів бродіння й доброджування в ЦКБА / О. І. Строй, З. М. Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 187.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23513Одним з найголовніших процесів у виробництві пива є бродіння пивного сусла й доброджування та дозрівання пива. Існує багато способів бродіння й доброджування пива. Ці способи весь час вдосконалюються. One of the most important processes in the production of beer is fermenting beer wort and beer and maturation. There are many ways fermentation and beer. These methods are constantly being improved.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабродіннядоброджуванняЦКБАсуслоfermentationcylinder conical fermentation apparatuswortУдосконалення й інтенсифікація процесів бродіння й доброджування в ЦКБАThesis