Удосконалення й інтенсифікація процесів бродіння й доброджування в ЦКБА - Строй, Олег; Романова, Зоряна Миколаївна (My University, 2008)
Одним з найголовніших процесів у виробництві пива є бродіння пивного сусла й доброджування та дозрівання пива. Існує багато способів бродіння й доброджування пива. Ці способи весь час вдосконалюються. One of the most important processes in the production of beer is fermenting beer wort and beer and maturation. There are many ways fermentation and beer. These methods are constantly being improved.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; бродіння; доброджування; ЦКБА; сусло; fermentation; cylinder conical fermentation apparatus; wort