Гаращенко, НаталіяНєміріч, Олександра ВолодимирівнаМельник, Оксана Петрівна2014-05-262014-05-262014Гаращенко, Н. О. Дослідження споживних властивостей пряникових виробів з використанням полісахаридів / Н. О. Гаращенко, О. В. Нєміріч, О. П. Мельник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 80 міжнародна конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014. − К. : НУХТ, 2014. – C. 91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14495В роботі проведено реологічні дослідження тіста та пряникових виробів за науково обґрунтованих комбінацій полісахаридів, що формують споживні властивості готової продукції. Розраховано в’язкісні і міцнісні параметри модельних та тістових систем. In work conducted rheological studies of dough and gingerbread products for scientifically valid combinations of polysaccharides forming consumer properties of finished products. Calculated viscosity and strength parameters of the model and dough systems.uk-UKпряникові виробиреологічні дослідженняспоживні властивостіполісахаридиgingerbread productsrheological studiesconsumer propertiespolysaccharidesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження споживних властивостей пряникових виробів з використанням полісахаридів