Некоз, Олександр Іванович2014-07-042014-07-042014Некоз, О. І. Розвиток наукової школи трибології національного університету харчових технологій / О. І. Некоз // Проблеми тертя та зношування. – 2014. – № 2 (63). – С. 122–125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15889На протязі більш ніж півстоліття в Національному університеті харчових виробництв проводяться дослідження, націлені на підвищення довговічності обладнання харчових виробництв. Накопичено значний експериментальний і теоретичний матеріал, який потребує узагальнення, що є метою даної статті. For more than half a century, the National University of Food Production, studies aimed at improving the durability of equipment for food industry. Considerable experimental and theoretical material that requires a generalization, what is the purpose of this article.uk-UKсередовищахарчові виробництвадислокаційна структураповерхневі шариenvironmentfood productiondislocation structuresurface layersРозвиток наукової школи трибології національного університету харчових технологійArticle