Попович, Ксенія ВікторівнаКузьмін, Олег Володимирович2017-05-292017-05-292017Попович, К. Розробка системи управління якістю служби Housekeeping / К. Попович, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів,5–6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч.3. – С. 268.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25402Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.uk-UKякістьqualityготельно-ресторанний закладhotel-restaurant establishmentкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка системи управління якістю служби HousekeepingOther