Петруша, Оксана ОлександрівнаДащинська, Ольга АндріївнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2018-04-242018-04-242017Петруша, О. О. Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів / О. О. Петруша, О. А. Дащинська, Л. Ю. Арсеньєва // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 130–131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27131Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі кондитерських виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food confectionery.пористістькондитерські виробицифрове зображенняporosityconfectionerydigital imageкафедра експертизи харчових продуктівПрогресивний метод визначення якості кондитерських виробівThesis