Давиденко, Андрій Володимирович2021-10-072021-10-072021Давиденко, А. В. Розширення асортименту ковбас та організація виробництва напівфабрикатів з м'яса птиці у цеху ТОВ «УПГ-Інвест» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Володимирович Давиденко ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2021. – 109 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35872otherковбасний цехм'ясна сировинасолені вироби з м'яса птиціпосічені напівфабрикатикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту ковбас та організація виробництва напівфабрикатів з м'яса птиці у цеху ТОВ «УПГ-Інвест»Other