Розробка системи автоматизації комплексу вакуум-апаратів на основі ситуаційного підходу - Довгоп'ят, Юрій Михайлович (My University, 2014)
Застосування ситуаційного підходу помітно підвищує ефективність роботи вакуум-апаратів та продуктового відділення вцілому. Applying situational approach significantly improves the efficiency of vacuum pans and food department as a whole.
Keywords: автоматизація (цукрове виробництво); automation (sugar production); вакуум-апарат; vacuum apparatus