Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2012-03-022012-03-022008Оболкіна, В. І. Нова технологія кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Наук. праці ОНАХТ. - 2008. - Т. 1, № 34. - С. 216-219.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/377Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined.uk-UKгідроколоїдбінарні сумішіцукерки з комбінованими корпусамико-екструзіяhydrocolloidbinary mixturescandies with the combined corpsco-extrusionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНова технологія кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів