Комп’ютерні інформаційні технології - Шикула, Олена Миколаївна (My University, 2018)
Висвітлено загальні питання інформатики, основні концепції обробки даних, роботу в текстовому редакторі MS Word, в табличному редакторі MS Excel, в системі керування базами даних MS Access, а також в програмі створення і показу презентацій PowerPoint.
Keywords: інформація; текстовий редактор; табличний редактор; система керування базами даних; програма створення і показу презентацій; information; text editor; tab editor; database management systems; program for creating and displaying of presentations