Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженнях модельних систем борошняних кондитерських виробів - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Дьяков, О. Г. (My University, 2008)
Наведено результати досліджень методом ЯМР модельних систем борошняних кондитерських виробів, які виготовлені з застосуванням цукру та традиційних і нетрадиційних цукрозамінників.

Present results of exploration method impulse atomic nucleus magnetic resonance modal system mealy confectionery products. Modal system mealy confectionery products make by means of sugar and traditional and not traditional sweeteners.
Keywords: ядерно-магнітний резонанс; цукор; цукрозамінники; модельні системи; борошняні вироби; impulse atomic nucleus magnetic resonance; sugar; sweetener modal system; mealy confectionery products; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів