Дорохович, Вікторія ВіталіївнаДьяков, О. Г.2012-09-222012-09-222008Дорохович, В. В. Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, О. Г. Дьяков // НУХТ . - 2008. - № 24. - С. 57-60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2878Наведено результати досліджень методом ЯМР модельних систем борошняних кондитерських виробів, які виготовлені з застосуванням цукру та традиційних і нетрадиційних цукрозамінників.Present results of exploration method impulse atomic nucleus magnetic resonance modal system mealy confectionery products. Modal system mealy confectionery products make by means of sugar and traditional and not traditional sweeteners.uk-UKядерно-магнітний резонансцукорцукрозамінникимодельні системиборошняні виробиimpulse atomic nucleus magnetic resonancesugarsweetener modal systemmealy confectionery productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання методу імпульсного ЯМР при дослідженнях модельних систем борошняних кондитерських виробів