Особливості функціонування студентського сленгу - Кушніренко, Павло; Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2014)
Молодіжний сленг - це соціолект людей у віці 12-22 років, що виник із протиставлення себе не стільки старшому поколінню, скільки офіційній системі. Існує в середовищі міської учнівської молоді та окремих замкнутих референтних групах. Характерною особливістю, яка відрізняє молодіжний сленг від інших видів сленгу, є його швидка мінливість, яка пояснюється зміною поколінь. Youth slang - a dialect of people aged 12-22 years, there was a contrast between himself not so much the older generation as the official system. There among urban students and some closed reference groups. A characteristic feature that distinguishes youth slang from other types of slang is its rapid variability, which explains the change of generations.
Keywords: молодь; сленг; студенти; youth; slang; students; кафедра гуманітарних дисциплін