Буляндра, Олексій ФедоровичТкач, Леонід ПавловичІващенко, Наталія Вікторівна2013-03-272013-03-271999Буляндра, О. Ф. Вивчення теплофізичних характеристик бурякового жому / О. Ф. Буляндра, Л. П. Ткач, Н. В. Іващенко // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : VI міжнародна наук.-техн. конф., 19-21 жовт. 1999 р. – 2000. – Ч. 3. – С. 55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7072Для аналізу та побудови узагальненої кривої сушіння бурякового жому при низьких температурах використовуються теплофізичні характеристики продукту, що підлягає тепловій обробці. For analysis and generalized curve tracing with drying beet pulp at low-temperature duty used thermal characteristics of the product.otherжомтеплопровідністьsugar beet pulpthermal conductivityкафедра теплоенергетики та холодильної технікиВивчення теплофізичних характеристик бурякового жомуThesis