Чорна, Анастасія ІванівнаДричик, Марія Юріївна2020-09-012020-09-012020Дричик М. Ю. Управління безпекою макаронних виробів з додаванням лушпиння цибулі / М. Ю. Дричик, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31873Впровадження створеного плану на підприємстві з виробництва макаронних виробів з додаванням лушпиння цибулі гарантує якість і безпечність продукції, дотримання гігієнічних і санітарних умов ведення технологічних процесів. Implementation of the created plan at the production enterprise pasta with the addition of onion peel guarantees the quality and safety of products, observance of hygienic and sanitary conditions of conducting technological processes.макаронні виробилушпиння цибуліспоживні властивостіpastaonionskinconsumer propertiesкафедра експертизи харчових продуктівУправління безпекою макаронних виробів з додаванням лушпиння цибуліThesis