Виробництво сухариків екструзією - Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Губеня, Олексій Олександрович; Десик, Микола Григорович (My University, 2008)
Запропоновано новий спосіб виробництва сухарів невеликого діаметру екструзією та машино-апаратурна схема потокового виробництва. The new method of production of rusks of small diameter by extrusion and machine-apparatus chart of continuous production is offered.
Keywords: сухарні вироби; екструзія; екструдер; безперервні джгути; ротаційна різальна машина; suharnі virobi; ekstruzіya; ekstruder; continuous harnesses; rotatsіyna rіzalna machine; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв