Осейко, Микола ІвановичЛевчук, Ірина ВолодимирівнаКіщенко, Володимир Анатолійович2016-03-312016-03-312015Осейко, М. І. Система ктіол-i: еколого-аналітичні аспекти інноваційного способу виявлення фталатів щодо безпеки і конкурентоспроможності продукції олієжирової галузі / М. І. Осейко, І. В. Левчук, В. А. Кіщенко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 104-106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22674На основі системних еколого-аналітичних досліджень розроблено інноваційний спосіб виявлення фталатів у воді і водних екстрактах щодо безпеки і конкурентоспроможності оліє-жирової продукції. Based on the ecological system and analytical research developed an innovative way to identify phthalates in water and aqueous extracts of safety and competitiveness of oil and fat products.uk-UKкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівконкурентоспроможністьолієжирова галузьфталатиcompetitivenessoil and fat industryphthalatesСистема ктіол-i: еколого-аналітичні аспекти інноваційного способу виявлення фталатів щодо безпеки і конкурентоспроможності продукції олієжирової галузіOther