Система ктіол-i: еколого-аналітичні аспекти інноваційного способу виявлення фталатів щодо безпеки і конкурентоспроможності продукції олієжирової галузі - Осейко, Микола Іванович; Левчук, Ірина Володимирівна; Кіщенко, Володимир Анатолійович (My University, 2015)
На основі системних еколого-аналітичних досліджень розроблено інноваційний спосіб виявлення фталатів у воді і водних екстрактах щодо безпеки і конкурентоспроможності оліє-жирової продукції. Based on the ecological system and analytical research developed an innovative way to identify phthalates in water and aqueous extracts of safety and competitiveness of oil and fat products.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; конкурентоспроможність; олієжирова галузь; фталати; competitiveness; oil and fat industry; phthalates