Цілі ціноутворення та їх вплив на вибір методу встановлення ціни - Безпалько, Олена Вікторівна; Гаврилова, Тетяна Василівна; Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2011)
Конкретизовано цілі ціноутворення. Запропоновано класифікацію методів ціноутворення з огляду на витрати, вимоги споживачів і дії конкурентів задля формування ефективної цінової політики підприємства.

The whole pricing is specified. Classification of methods of pricing is offered taking into account charges, requirements of consumers and actions of competitors for the sake of forming of effective price policy of enterprise.
Keywords: ціна; цена; price; ціноутворення; цілі ціноутворення; попит; витрати; pricing; whole pricing; demand; cost; кафедра економіки праці та менеджменту; кафедра маркетингу