Пасічний, Василь МиколайовичПолумбрик, Максим ОлеговичХоменко, Юлія ОлександрівнаПолумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна2014-11-042014-11-042014Функціональні м'ясомісткі продукти: стан і перспективи / В. М. Пасічний, М. О. Полумбрик, Ю. О. Хоменко, М. М. Іванова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 206.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17920Останні досягнення науки про харчування свідчать, що деякі специфічні фізіологічні функції організму людини можна оптимізувати за допомогою харчового статусу і таким чином зменшити ризик захворювання. Тому, так звана, функціональна їжа користується попитом у споживачів і цей сегмент харчової індустрії стрімко розвивається.otherорганізмзахворюванням'ясомісткі продуктиорганизмbodydiseaseкафедра екологічної безпеки та охорони працікафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФункціональні м'ясомісткі продукти: стан і перспективиOther