Будова клітини і роль її компонентів у передачі спадковості - Скроцька, Оксана Ігорівна (My University, 2013)
У презентації розглянуто будову клітини і роль її компонентів у передачі спадковості. The presentation discussed the structure of cells and the role of its components in the transmission of heredity
Keywords: цитогенетика; клітина; спадковість; cytogenetics; cell; heredity; кафедра біотехнології і мікробіології