Нові надходження № 7 (липень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2017)
На допомогу освітянам представлено перелік документів, які надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у липні 2017 року.To help teachers presents list of documents that went to the Foundation library for science and technology in July 2017.
Keywords: нові надходження; new incomings