Споживання паливно-енергетичних ресурсів підприємствами харчової промисловості - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2012)
У статті проведено аналіз споживання основних видів паливно-енергетичних ресурсів харчовою промисловістю. The article analyzes the consumption of the main types of fuel and energy resources food industry.
Keywords: паливно-енергетичні ресурси; споживання; харчова промисловість; виробництво харчових продуктів; напоїв та тютюнових виробів; fuel and energy resources; consumption; food processing; food products; beverages and tobacco products; кафедра економіки праці та менеджменту