Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКирпіченкова, Оксана МиколаївнаНиколайчук, Юлія Віталіївна2020-12-152020-12-152018Патент на винахід № 116508 UA, МПК A23L 21/10 (2016.01) A23L 33/22 (2016.01) A23L 33/125 (2016.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кирпіченкова О. М., Николайчук Ю. В. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № a 2017 00905 ; заявл. 01.02.2017 ; опубл. 26.03.2018, Бюл.№ 6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32350Винахід стосується складу низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, воду, підсолоджувач, причому як яєчний білок містить сухий яєчний білок, як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить гарбузове пюре. The invention relates to a composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, water, a sweetener, as egg white contains dry egg white, as a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains pumpkin puree.низькокалорійний білковий десертяблучне пюреглюкозно-фруктозний сиропгарбузове пюреlow calorie protein dessertapplesauceglucose fructose syruppumpkin pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСклад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід № 116508)Technical Report