Деякі особливості переробки цукросировини врожаю 2010 року - Чупахіна, В. П.; Скорик, Костянтин Дмитрович; Галацан, Л. А. (My University, 2010)
Розглянуто умови вегетаційного періоду цукрових буряків урожаю 2010 року. Дано рекомендації по технологічним режимам переробки цукрових буряків різної якості. Запропоновано заходи для поліпшення фільтрування соків і сиропу, оптимізації роботи відділень сокодобиванія, сокоочищення і кристалізації. Conditions are discussed of sugar beet vegetation period of crop 2010. Recommendations are presented as for technological regimes of different quality sugar beet processing. Measures are proposed for improvement of juices and thick juice filtration, optimization of operation of extraction, juice purification and sugar house.
Keywords: буряк цукровий; sugar beet; утфель; декстран; massa; dextran