Очистка стічних вод тваринницьких комплексів в екстремальних природних умовах - Воронцов, Олександр Олександрович (My University, 2014)
Існуючі очисні споруди не забезпечують очищення стічних вод підприємств агропромислового комплексу. Особливі складнощі виникають при обробці стоків великих тваринницьких комплексів, птахоферм та м'ясокомбінатів. Existing treatment facilities do not provide sewage treatment enterprises agriculture. Particular difficulties arise in the processing of drains large livestock farms, poultry farms and slaughterhouses.
Keywords: тваринницькі комплекси; екстремальні природні умови; стічні води; livestock complexes; extreme environmental conditions; wastewater; кафедра біотехнології і мікробіології