Особливості індексу лущення та коефіцієнту лущення - Харченко, Євген Іванович; Єремеєва, Олена Анатоліївна (My University, 2017)
Розглянуто поняття індексу лущення та коефіцієнту лущення. Показано їх відмінності по відношенню до оцінки ефективності процесу лущення. The concepts of dehulling index and dehulling coefficient are considered. Their differences are shown in relation to the assessment of the effectiveness of the dehulling process.
Keywords: лущення; маса; вміст; зерно; dehulling; mass; contents; grain; кафедра технології зберігання і переробки зерна