Віртуальна реальність як інструмент вивчення іноземних мов - Бебко, Світлана Вікторівна (My University, 2019)
Розглянуто поняття «віртуальна реальність». Досліджуються можливості віртуальної реальності для вивчення іноземної мови у вищих навчальних закладах. Аналізуються віртуальні додатки для вивчення англійської мови. The notion of virtual reality has been considered. There has been studied opportunities of virtual reality for learning foreign languages. The virtual applications for learning English have been analyzed.
Keywords: віртуальна реальність; ефективність; іноземна мова; вищий навчальний заклад; спілкування; virtual reality; effectiveness; foreign language; higher education institution; communication; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації