Особливості функціонування холдингів в аграрному секторі економіки - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2013)
Досліджено організаційно-економічний механізм побудови агрохолдингів. Проаналізовано діяльність холдингів в аграрному секторі економіки. Висвітлено переваги й недоліки інтегрованих структур та науково обґрунтовано пропозиції щодо перспектив їх подальшого розвитку

The organizational and economic mechanism of building agricultural holdings was studied. The activity of holdings in the agrarian sector of the economy is analyzed. The advantages and shortcomings of integrated structures and scientifically based proposals regarding their prospects further development
Keywords: інтеграція; корпоратизація; агрохолдинг; організаційна система господарювання; integration; corporatization; agricultural holding; organizational system management; кафедра економіки і права