Дослідження впливу комплексних сумішей емульгаторів на структурні властивості напівфабрикатів для вафельних виробів - Червук, Т.; Дзьогайло, І.; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2010)
З метою поліпшення якості вафель були проведені дослідження по впливу ПАР виробництва НПП «Електрогазохім» на структурно-механічні властивості вафельного листа і жирової начинки. Використання комплексних сумішей ПАР дає можливість значно підвищити якість кондитерських виробів, понизити їх калорійність, зменшити собівартість, підвищити ефективність технологічного процесу. In order to improve the quality wafers, studies on the effect of surfactants PAS "Elektrohazohim" on the structural and mechanical properties of waffles and fatty toppings. The use of complex mixtures of PASs enables significantly improve the quality confectionery products, reduce their calorie content, reduce costs, increase efficiency of the process.
Keywords: моноглицерид; сорбат тристеарат; вафельний лист; жирова начинка; monohlytseryd; sorbate trystearat; waffles; fatty stuffing; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів