Червук, Т.Дзьогайло, І.Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-03-272013-03-272010Дослідження впливу комплексних сумішей емульгаторів на структурні властивості напівфабрикатів для вафельних виробів / Т. Червук, І. Дзьогайло, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна // Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 12—13 квітня 2010 р. / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : НУХТ, 2010. — Ч ІІ. — С. 151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7087З метою поліпшення якості вафель були проведені дослідження по впливу ПАР виробництва НПП «Електрогазохім» на структурно-механічні властивості вафельного листа і жирової начинки. Використання комплексних сумішей ПАР дає можливість значно підвищити якість кондитерських виробів, понизити їх калорійність, зменшити собівартість, підвищити ефективність технологічного процесу. In order to improve the quality wafers, studies on the effect of surfactants PAS "Elektrohazohim" on the structural and mechanical properties of waffles and fatty toppings. The use of complex mixtures of PASs enables significantly improve the quality confectionery products, reduce their calorie content, reduce costs, increase efficiency of the process.uk-UKмоноглицеридсорбат тристеаратвафельний листжирова начинкаmonohlytserydsorbate trystearatwafflesfatty stuffingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу комплексних сумішей емульгаторів на структурні властивості напівфабрикатів для вафельних виробівThesis