Дослідження технологій розділення полімерних матеріалів методом флотації - Василькова, Софія; Захаревич, Валерій Болеславович; Юхно, Михайло Іванович (My University, 2014)
Після проведених багаторазових досліджень можна відзначити, що розділення полімерних матеріалів, а саме ПП, ПЕВЩ, ПЕТ, методом флотації цілком можливе для використання в промисловій переробці використаної упаковки. Following the multiple studies may be noted that the separation of polymers, namely PP, HDPE, PET, by flotation quite possible for use in industrial processing of used packaging.
Keywords: полімерні матеріали; флотація; флотореагенти; polymers; flotation; Flotation agents; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки