Омельченко, Марія СергіївнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302020Омельченко, М. С. Вимоги до оформлення страв в закладах ресторанного господарства / М. С. Омельченко, Н. М. Стукальська // Інноваційні напрями розвитку вітчизняного туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : матеріали ІІ міжвузівської науково-практичної конференції, 15 грудня 2020 р. – Вінниця : Вінницька міська друкарня, 2020. – С. 119-121https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41269Декорування страв в закладах ресторанного господарства є важливим, оскільки обробка страв привертає увагу, змушує людину думати про їжу, збуджує апетит, викликає рефлекторне виділення слини і шлункового соку, сприяє кращому перетравленню і засвоєнню їжі. Decoration of dishes in restaurants is important, because the processing of dishes attracts attention, makes a person think about food, stimulates appetite, causes reflex secretion of saliva and gastric juice, promotes better digestion and assimilation of food.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїмистецтво кулінаріїоформлення стравдизайнзаклади ресторанного господарстваart of cookingfood preparationdesignrestaurant establishmentsВимоги до оформлення страв в закладах ресторанного господарстваThesis