Вимоги до оформлення страв в закладах ресторанного господарства - Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2020)
Декорування страв в закладах ресторанного господарства є важливим, оскільки обробка страв привертає увагу, змушує людину думати про їжу, збуджує апетит, викликає рефлекторне виділення слини і шлункового соку, сприяє кращому перетравленню і засвоєнню їжі. Decoration of dishes in restaurants is important, because the processing of dishes attracts attention, makes a person think about food, stimulates appetite, causes reflex secretion of saliva and gastric juice, promotes better digestion and assimilation of food.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; мистецтво кулінарії; оформлення страв; дизайн; заклади ресторанного господарства; art of cooking; food preparation; design; restaurant establishments