Встановлення залежності попиту від ціни товару засобами MS Excel - Сєдих, Ольга Леонідівна; Гродська, Катерина Андріївна (My University, 2021)
Розглядається задача встановлення залежності попиту від ціни товару засобами MS Excel. The problem of establishing the dependence of demand on the price of goods by means of MS Excel is considered.
Keywords: оптимізаційні методи; теорія прийняття рішень; апроксимація; optimization methods; decision theory; approximation; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки