Мілохова, Тетяна АнатоліївнаКузьмін, Олег Володимирович2017-06-022017-06-022012Мілохова, Т. А. Поліпшення органолептичних властивостей ковбасних виробів в процесі шприцювання фаршу в оболонку / Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Мясной бизнес. – 2012. - № 4 (110) апрель. – С. 74-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25429У роботі описана методика експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов процесу шприцювання ковбасного фаршу. Функцією оптимізації служили органолептичні властивості готової продукції. Отримана математична модель, придатна для прогнозування органолептичних властивостей ковбасних виробів залежно від умов шприцювання. In this work the methods of treatment of experimental researches are considered in relation to determination of optimal terms of process of syringing of the sausage stuffing with the purpose of improvement of organoleptic properties of the prepared products. A mathematical model is got for prognostication of organoleptic properties of sausage wares depending on the terms of syringing.uk-UKпланування експериментушприцюванняplanning of experimentsyringingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПоліпшення органолептичних властивостей ковбасних виробів в процесі шприцювання фаршу в оболонкуArticle