Польських, Марія Анатоліївна2021-09-202021-09-202021Польських, М. А. Удосконалення технології помадних цукерок зниженої калорійності та глікемічності за рахунок часткової заміни цукру інноваційним харчовим волокном - полідекстрозою : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Анатоліївна Польських ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2021. – 126 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35357otherпомадна масаструктурно-механічні властивостікристалізаціяполідекстрозаструктуроутворенняпоказник глікемічностітермін зберіганняпакуваннякалорійністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення технології помадних цукерок зниженої калорійності та глікемічності за рахунок часткової заміни цукру інноваційним харчовим волокном - полідекстрозоюOther