Стан та перспективи зайнятості населення на малих підприємствах України - Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2008)
В статті охарактеризовано сучасний стан та запропоновані заходи сприяння зайнятості населення на малих підприємствах України та харчової промисловості зокрема. У процесі проведеного дослідження встановлено, що важлива роль малого підприємництва полягає у вирішенні питання зайнятості, що проявляється у здатності малих підприємств створювати нові робочі місця і поглинати надлишкову робочу силу.

This article deals with the present-day status of population employment and characterizes measures promoting the employment of population on small businesses of Ukraine, especially enterprises of food industry. In the process of research it was established that the important role of small enterprise lies in the solving employment problems which is developed in the ability of small businesses to create new working places and to absorb excess working force.
Keywords: зайнятість неселення; employment of the population; малі підприємства; small businesses; кафедра економіки і права