Брагоректифікаційна установка (Патент на винахід № 43667) - Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Циганков, Петро Семенович; Шиян, Петро Леонідович; Янчевський, Виктор Казимірович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Марінченко, Виктор Опанасович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Сизько, Валерій Борисович (My University, 2001)
Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою брагоректифікаційну установку, оснащену додатковим пристроєм з введенням нового взаємозв,язку конструктивних елементів для отримання спирту. An invention behaves to a spirit industry and is the rectificate setting, equipped by an additional device and introduction of new intercommunication of structural elements for the receipt of alcohol rectificatе.
Keywords: бражна колона; beer column; дефлегматори; конденсатори; refluxers; condensers; ректифікаційна колона; епюраційна колона; rectification column; epuration column; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства