Кадомський, Сергій ВіталійовичЗродніков, Олександр Валерійович2014-11-132014-11-132014Кадомський, С. В. Сучасні підходи проектування обладнання харчових виробництв, комплексні системи керування якістю продукції / С. В. Кадомський, О. В. Зродніков // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 432.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18251Розвиток суспільства завжди супроводжувався збільшенням вимог i гарантію щодо безпечності виробленого продукту для людини. Це відповідає постійному підвищення рівня ризиків безпеки життя, в умовах задоволення потреб за рахунок зростання виробництва. До основних джерел ризиків, є умови i засоби виробництва, під час виготовлення харчових продуктів, які в останні роки були об'єктом особливої уваги. Community development is always accompanied by an increase in claims i guarantee the safety of manufactured product to humans. This corresponds to the constant improvement of security risks of life in terms of satisfaction due to increased production. The main sources of risk are conditions i means of production, in the manufacture of food products, which in recent years has been the object of special attention.otherхарчові виробництвасистеми керуванняпроектування обладнанняfood productioncontrol systemequipment designкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвСучасні підходи проектування обладнання харчових виробництв, комплексні системи керування якістю продукціїOther