Рачок, Віталій ВікторовичТеличкун, Володимир ІвановичТеличкун, Юлія Станіславівна2016-03-302016-03-302015Рачок В. В. Застосування енергоощадних інноваційних технологій безперервного замішування дріжджового тіста / В. В. Рачок, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 99-100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22673Замішування тіста важлива технологічна операція, від якої у подальшому залежить якість готового виробу. Постає питання впровадження потокової механізованої лінії в складі якої буде тістомісильна машина безперервної дії. Kneading dough important technological operation from which further affects the quality of the finished product. The question is introducing mechanized flow lines as part of which will be continuous kneading machine.uk-UKінноваційні технологіізамішування тістаенергоощадні технологіїинновационные технологиизамешивание тестаэнергосберегающие технологииinnovative technologieskneadingsaving technologiesЗастосування енергоощадних інноваційних технологій безперервного замішування дріжджового тістаThesis