Кондратенко, Анжеліка Вадимівна2021-09-212021-09-212021Кондратенко, А. В. Удосконалення систем управління якістю виробництва пива напівтемного нефільтрованого із застосуванням екстракту бузини за стандартом ДСТУ ISO 9001:2015 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анжеліка Вадимівна Кондратенко ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2021. – 109 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35450otherпивоваріннясистема управління якостіекстрактрекламаціявнутрішній аудитпоказники відповідностіоператор ринкукафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення систем управління якістю виробництва пива напівтемного нефільтрованого із застосуванням екстракту бузини за стандартом ДСТУ ISO 9001:2015Other