До питання щодо перспективи розвитку агропромислового комплексу України в контексті світової продовольчої та екологічної безпеки - Веклич, Владислав Олександрович (My University, 2014)
Розвиток агропромислового комплексу (далі - АПК) України значною мірою залежить від умов, за яких здійснюється виробництво продукції. При цьому вагомим аспектом є розробка спеціального законодавства, яке б відповідало об'єктивним умовам здійснення виробничої діяльності. АПК України значною мірою залежить як від кліматичних умов, так і від бізнесового середовища. Але також ми маємо забезпечити оптимальні умови для розвитку харчової галузі у якості однієї з пріоритетних. The development of agriculture (hereinafter - AIC) Ukraine largely depends on the conditions under which the production. herewith important aspect is the development of specific legislation, which would correspond objective conditions production activities. AIC Ukraine significantly largely depends on climatic conditions, and the business environment. but we also provide optimal conditions for the development of the food industry in as one of the priorities.
Keywords: агропромисловий комплекс; безпека; перспективи розвитку; agriculture; security; prospects; кафедра міжнародної економіки