Функціональна композиція для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання (для військовослужбовців) - Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2017)
Винахід стосується функціональної композиції для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання, що містить бурштинову кислоту та L-карнітин, причому композиція додатково містить концентрат білків молочної сироватки, порошок із ягід чорної смородини, цукор. The invention relates to a functional composition for the enrichment of foods for special dietary use comprising amber and L-carnitine, the composition further comprising a concentrate of whey proteins, a powder of black currant, and sugar.
Keywords: функціональна композиція; концентрат білків; молочної сироватки; порошок із ягід чорної смородини; functional composition; whey protein concentrate; powder of black currant; and sugar; кафедра технології оздоровчих продуктів