Соціальний інжиніринг як сучасний агресивний засіб вплив на споживачів - Семененко, Катерина Юріївна (My University, 2014)
Крім ординарних шляхів використання такого інструменту впливу на свідомість людини як «соціальний інжиніринг» останній все частіше знаходить застосування в нових для себе сферах, - маркетинг та реклама. In addition to ordinary ways of using such a tool to influence the consciousness of man as "social engineering" Last increasingly is used in an new areas - marketing and advertising.
Keywords: споживач; інжиніринг; реклама; маркетинг; consumer; engineering; advertising; marketing; кафедра маркетингу