Поняття неперервності функції в курсі вищої математики - Островська, Ольга Володимирівна; Юрик, Іван Іванович (My University, 2016)
Запрооновано методику викладання теми неперервнысть функції. The method of teaching topics continuity function.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; неперервність; рекомендації викладання; курс вищої математики; continuity; teaching guidelines; course of higher mathematics